Om oss

 

 MarmeladKompaniet är ett litet mikroföretag som startades 2013 och som långsamt byggts vid sidan om annat jobb, och var en liten del av gårdsbruket på hemmanet i Staraby i Pedersöre kommun . Jag är till professionen utbildad Kosthållsförman anno 1985 Restaurangkonditor 2011 företagarexamen 2018.

MarmeladKompaniets produkter görs i små satser max 3kg/batch och alltid i mån av möjlighet enligt säsong och tillgång av härodlade eller närodlade frukter och bär , och givetvis ser vi till att använda skogsbär så långt hovleverantören levererar. Under vintersäsongen används utländska frukter i kombination med inhemska.Bla. Blodapelsinen Moro som finns att tillgå endast under de 2 första månaderna i början på året och torkade frukter bla.fikon till den omtyckta fikon-portvin marmeladen. Vägen till färdiga sylter, marmelader och inläggningar på burk är sannerligen äkta hantverk och kräver en bred kunskap för att garantera en säker högkvalitativ slutprodukt för kunden! Så ledorden i detta lilla mikroföretag är " bra råvaror, äkta smak och fin form med det lilla extra".

Skomakarstugan vid hamngatan 4 är min egen lilla syltstuga from 1.1 2018 Det lilla köket på 7m2 är livsmedelsgodkänt och resterande 20 m2 är butik ,där jag säljer mina egna produkter och andras mathantverk från Finland och ibland handplockat mathantverk från skandinavien. Titta gärna in i butiken om du har vägarna förbi eller kolla marmeladkompaniet/facebook &marmeladkompanietartisanjam/instagram och kolla vad som är på gång ,det gäller att vara steget före ! Välkommen till MarmeladKompaniet !

Vi använder bara råvaror av hög kvalite!